Koření života

14. listopadu 2008 v 20:43 | Mike |  Fejetony
Podzim už je nezadržitelně v plném proudu.
Příprava zahrady na zimu, pálení listí, opékání brambor.
Jedna z nejblbějších činností na podzim je rytí zahrady.
Naneštěstí máme na chalupě rozsáhlou latifundii.
Letos jsem měl to nesmírné štěstí, že na mě zbyly dva velké záhony určené k zarytí hnoje.
Hnůj se vám lepí do desénu holínek, z rýče máte kouli obalenou hlínou a výkaly.
V bundě je horko na chcípnutí, bez bundy zima.
To prostě miluju!
Když si člověk představí, že veškerý koloběh života potřebuje ke svému zrození hromadu hnoje, tak pomalu nemá chuť na rohlík.
Veškerá zelenina, ovoce i obilí potřebuje ke svému zrození tuto nechutnou masu.
Když si to vezmeme do důsledku, tak vlastně jíme hromady hnoje. Ať už jsme vegani, nebo masožrouti - všechno se rodí z hnoje.
Obilí se musí hnojit. Když vyroste, tak se zpracuje na mouku. Z mouky je chleba nebo rohlíky. Ztvrdlé rohlíky, chleba, nebo přímo obilí se používá ke krmení dobytka.
Maso z dobytka jíme a hnůj vyprodukovaný dobytkem používáme na hnojení půdy. Věčný koloběh života!
Takže dobrou chuť!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama